Alin Iosep este noul director general al ADM Farm în locul lui Dragoş Pop, antreprenorul de 45 de ani, care a decedat săptămâna trecută

Autor: Ioana David 27.08.2012

Alin Iosep, acţionarul şi directorul general adjunct al distribuitorului farma ADM Farm, a preluat responsabilităţile lui Dragoş Pop, antreprenorul care a decedat săptămâna trecută în urma unui infarct. Dragoş Pop deţinea 50% din acţiunile companiei şi ocupa poziţia de director general.

"Compania ADM Farm este construită de către cei doi acţionari, Dragoş Pop şi Alin Iosep, împreună cu echipa pe care au coordonat-o (...) capabilă să continue dezvoltarea companiei, în ciuda oricăror evenimente neprevăzute, pe care mediul de afaceri şi viata le pot oferi. Compania îşi păstrează viziunea şi planul de afaceri stabilit pentru perioada 2012-2014 (...)", se arată într-o scrisoare adresată partenerilor semnată de Octavian Iacob, directorul executiv.

Totodată, documentul mai arată că structura acţionariatului companiei urmează să fie făcută publică după că "în mod firesc în urma unui astfel de eveniment, elementele de ordin juridic se vor clarifica".

ADM Farm, companie controlată de Dragoş Pop şi Alin Iosep s-a aflat anul trecut pe locul şapte în topul celor mai mari distribuitori farma locali, cu o cifră de afaceri de aproximativ 200 mil. euro.