Profesii

1.000 de joburi sezoniere in hotelurile de lux din Creta

27.03.2007, 18:33 44

Peste 500 de studenti din toata tara s-au inscris in programul HappySummer Greece pentru a obtine un loc de munca sau un internship in unul dintre cel sase hoteluri de lux din Creta. In total, sunt oferite 1.000 de joburi pentru romani.
Cei sase angajatori sunt lantul hotelier Aldemar care detine 8 hoteluri de cinci stele, grupul Sbokos cu 5 hoteluri de 4-5 stele si hotelurile Minos Imperial, Cactus Beach Hotel si Alexander Beach Hotel.
Studentii pot alege sa faca un internship la aceste hoteluri in urma caruia vor primi un certificat de practica internationala sau pot incheia un contract de munca temporar cu angajatorul.
Salariile pentru studentii care se inscriu la un internship pornesc de la 300 de euro pana la 400 de euro, iar pentru cei care se angajeaza cu contract de munca salariul variaza intre 400 si 600 de euro. Salariile pot ajunge si pana la 900 de euro in cadrul programului Work Experience.
Tsilempi Kaltsidou Maria, general manager la Business Consulting & HR Management, una din companiile care recruteaza pentru hotelurile Aldemar a declarat ca peste 35.000 de studenti din intreaga lume sunt asteptati vara aceasta in Grecia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO