Profesii

A renunţat la un job de 3.000 de euro într-o multinaţională şi a înfiinţat un after school cu 10.000 de euro

10.08.2014, 13:00 3094

Ziarul Financiar vă prezintă unele dintre cele mai importante momente din al doilea sezon al emisiunii ZF Live, difuzată pe Internet de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00. Al doilea sezon al emisiunii s-a încheiat pe data de 18 iulie, urmând să fie reluat din toamnă. Vedeţi aici înregistrările emisiunilor de la ZF Live.

Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 21 martie, cu Adina Mirică, antreprenoare care după o perioadă de 20 ani petrecuţi în mai multe companii multinaţionale din Bucureşti a înfiinţat Kinderlachen, grădiniţă şi after school cu predare în limba germană.

După ce a lucrat peste cinci ani la ING Asigurări, Adina Mirică a pus bazele unui after school cu predare în limba germană, din dorinţa de a-şi petrece mai mult timp cu familia sa. Mirica a lucrat anterior în învăţământ şi în televiziune, la postul Tele 7 ABC. 

Antreprenoarea a început afacerea Kinderlachen în 2011, împreună cu o parteneră nemţoaică, iar investiţia iniţială s-a ridicat la 10.000 de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO