Profesii

Adrian Minea, un antreprenor din Timişoara, îşi face propria şcoală de conducători auto: Este o cerere foarte mare pe piaţă, sunt foarte puţini şoferi disponibili

Adrian Minea, un antreprenor din Timişoara, îşi face...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

14.03.2017, 00:07 2259

Bipmobile din Timişoara, companie de logistică şi transport controlată de Adrian Minea, va dezvolta în acest an propria academie unde va pregăti şoferi profesionişti atât pentru companie, cât şi pentru partenerii acesteia.

„Vom încerca să livrăm atât către Bipmobile, cât şi partenerii noştri din străinătate cei mai buni conducători auto profesionişti. Este cerere foarte mare pe piaţă, sunt foarte puţini şoferi disponibili şi fără o pregătire foarte bună. Această academie va cuprinde inclusiv o şcoală de şoferi, cursuri de conducere defensivă şi chiar cursuri de limbi străine“, a declarat pentru ZF Adrian Minea, director general al companiei.

Proiectul antreprenorului din Timişoara vine în condiţiile în care toate companiile de transport de mărfuri, dar şi firmele de curierat, s-au plâns în ultimii ani de lipsa conducătorilor auto profesionişti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO