Profesii

Adunarea Generală a Uniunii Profesiilor Liberale din România şi-a desemnat noua conducere: Adrian Vascu va fi noul preşedinte

Adunarea Generală a Uniunii Profesiilor Liberale din...

Autor: Dragoş Dinu

16.03.2018, 19:05 579

Adunarea Generală a Uniunii Profesiilor Liberale din România şi-a desemnat noua conducere pentru un mandat de doi ani, astfel că Adrian Vascu, reprezentantul Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, va fi noul preşedinte al UPLR, iar Gheorghe Ialomiţianu, reprezentantul Camerei Auditorilor Financiari din România, va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte. Dan Manolescu, reprezentantul Camerei Consultanţilor Fiscali, este noul vicepreşedinte, potrivit unui comunicat UPLR.

Potrivit aceluiaşi comunicat, în cadrul Adunării Generale a fost analizată activitatea desfăşurată de asociaţie în 2017 şi a fost aprobat Programul de activitate pentru anul 2018.

Programul de activitate pentru anul 2018 pune accent pe aspecte precum participare activă la dialogul social organizat în România, promovarea intensă a valorilor etice, independenţa membrilor acestora în exercitarea profesiei, perfecţionarea cadrului juridic în care aceştia îşi desfăşoară activitatea, creşterea unităţii şi solidarităţii profesiilor liberale, dar şi intensificarea colaborării cu celelalte asociaţii de profesii liberale la nivel european şi internaţional, potrivit UPLR. 

Uniunea Profesiilor Liberale din România este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în 2001. UPLR este formată din asociaţii de profesii liberale şi are aproximativ 140.000 membri ai organizaţiilor profesionale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO