Profesii

Agenţia de branding INOVEO oferă joburi pentru designeri ucrainieni

Agenţia de branding INOVEO oferă joburi pentru...

Autor: Ramona Cornea

21.03.2022, 17:34 72
Agenţia de branding INOVEO a contactat mai mulţi designeri din Kiev şi le-a propus să colaboreze în proiectele pe care le desfăşoară. 
 
“Am vrut să ajutăm concret, în domeniul nostru de business. Creativii ca noi care fug acum din calea bombelor au nevoie să trăiască în continuare. Aşa că ne-am gândit să le oferim de lucru”, spune Dochiţa Zenoveiov, brand innovator la INOVEO Consultants.
 
În proiectele de graphic design pe care agenţia le va desfăşura în următoarea perioadă vor fi implicaţi designeri uncrainieni, care vor fi plătiţi pentru munca lor. 
 
“Le-am trimis mesaje de încurajare şi propuneri de colaborare mai multor agenţii şi designeri pe care i-am găsit pe Internet. Am primit multe răspunsuri cu out-of-office, dar câţiva ne-au scris şi ne-au mulţumit”, adaugă Dochiţa Zenoveiov.
 
Printe proiectele majore realizate de INOVEO se numără rafinarea identităţilor vizuale a Băncii Naţionale a României, a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a Alexandrion Group, rebrandingul FirstBank, Biofarm, Nimet şi crearea brandului Radio ZU.
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO