Profesii

Agenţia de media Initiative are un nou managing director

Agenţia de media Initiative are un nou managing director

Autor: Cristina Roşca

25.08.2011, 17:49 129

Alexandra Olteanu a fost numită Managing Director al agenţiei de media Initiative, parte a grupului Lowe. Ea îl va înlocuit începând cu 15 septembrie pe Steve Dallas al cărui manadat se încheie.

"De această dată ne-am dorit să aducem la conducerea Initiative un profesionist din interiorul echipei şi am ştiut că Alexandra este cea mai bună alegere, ea fiind alături de noi de 16 ani", a spus Veronica Savanciuc, preşedinte şi CEO al grupului Lowe.

Alexandra Olteanu, absolventă a Universităţii Politehnice din Bucureşti şi a cursurilor din cadrul CODECS, s-a alăturat echipei Initiative în 1995, iar din 2002 coordonează departamentul de Media Buying din funcţia de director.

Din noua poziţie, Alexandra va conduce toate operaţiunile Initiative, incluzând activităţile de strategie, buying, consultanţă media, research şi digital.

Pe piaţa locală, Initiative, cu afaceri de 38,3 mil. euro anul trecut, în cresştere de la 35, 9 mil. euro anul anterior, este activă de 17 ani şi are în portofoliu clienţi precum: Orange România, Ferrero, Bergenbier S.A, Millennium Bank, Johnson&Johnson, Provident Financial, BMW, Supreme Group, kika.

Initiative este membră a Interpublic Group of Companies şi este afiliată reţelei internaţionale Initiative Worldwide. În România, Initiative este membră a grupului de companii din care mai fac parte agenţiile Lowe&Partners, Brand Connection, GolinHarris Bucureşti, HyperActive şi Medic One.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO