Profesii

Alina Dimitriu a devenit Partener în Departamentul de Audit al EY România

Alina Dimitriu a devenit Partener în Departamentul de...

Autor: Alex Ciutacu

05.11.2018, 12:35 596

Alina Dimitriu este noul Partener al companiei EY România, în cadrul departamentului de Audit, Servicii financiare, potrivit unui anunţ al companiei.

În ultimii 22 de ani Alina Dimitriu a acumulat experienţă în audit şi consultanţă în special în domeniile asigurări, bancar şi cel imobiliar. Aceasta s-a alăturat EY în anul 2012 pe poziţia de Director şi a continuat evoluţia profesională până la actualul rol, de Partener

„Noul rol în cadrul echipei constituie o nouă etapă profesională pentru mine şi o provocare de a dezvolta în continuare practica de Audit a EY, pe o bază multidisciplinară şi multi-sector”, declară Alina Dimitriu.

Dimitriu coordonează serviciile EY din domeniul asigurărilor, proiecte de auditare a societăţilor din domeniul bancar şi nebancar, proiecte din domeniul reglementărilor şi se implică în furnizarea de asistenţă privind proiectarea procedurilor şi metodologiilor de audit intern bazate pe risc şi evaluarea funcţiilor de audit intern.

„Mă bucur să anunţ promovarea Alinei ca Partener în cadrul echipei noastre de Audit. Este un profesionist bine cunoscut în piaţă şi cu o bogată experienţă, atât în auditul extern, cât şi în servicii de consultanţă pentru sectorul serviciilor financiare”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO