Profesii

Alniţei, Orange: Când anunţăm sesiuni de masaj se epuizează înscrierile în 40 de secunde

Alniţei, Orange: Când anunţăm sesiuni de masaj se...

Autor: Mihaela Pascari

26.05.2016, 00:05 545

Beneficiile medicale, programele sportive, masajele la birou şi atelierele de parenting sunt doar o parte din beneficiile preferate de angajaţii din corporaţii, care au la dispoziţie o gamă diversă de produse şi servicii plătie de angajatori pentru a le încuraja performanţa şi devotamentul profesional.

„Beneficiile medicale sunt o preocupare im­portantă a companiilor pentru că sănă­tatea fi­zică are la bază sănătatea psihoemoţională. Asigurările me­dicale internaţionale repre­zintă un suport real oferit de com­panii angajaţilor pentru că le oferă acestora flexibilitate şi sigu­ranţa opţiunilor medicale oriunde în lume. Odată cu ri­di­ca­rea plafonului de deductibilitate acordat pentru asigu­rările me­dicale private de sănătate de la 250 de euro la 400 de euro pe an de persoană, statul oferă sprijin companiilor în de­mer­surile de îngrijire a angajaţilor“, a spus Heribert Kailbach, direc­tor de marketing şi vânzări în cadrul MediHelp Inter­na­tional, companie care activează pe piaţa asigurărilor in­ter­na­ţio­nale de sănătate din Europa Centrală şi de Est. El a fost pre­zent la un eveniment pe tematici de resurse umane or­ga­ni­zat de compania cu activităţi în domeniul HR Creative & Bright.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO