Profesii

Andrei Eftimie este noul Partener Asociat al EY România în departamentul de Asistenţă în Tranzacţii, după 14 ani în sectorul de investment banking din New York

Andrei Eftimie

Andrei Eftimie

Autor: Roxana Rosu

28.01.2020, 10:51 466

Andrei Eftimie, specialist cu 14 ani de experienţă în investment banking în New York, a fost numit Partener Asociat în cadrul departamentului de Asistenţă în Tranzacţii a EY, activitatea urmând să se concentreze pe structurarea de tranzacţii de finanţare cu capital alternativ şi administrare relaţiei cu sursele de capital pentru întreaga regiune.

Andrei Eftimie deţine un MBA de la Columbia Business School din New York şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

El a lucrat dtimp de 14 ani în sectorul de investment banking în New York, în cadrul Sumitomo Mitsui Banking Corporation, unde a activat în principal pe zona de finanţări de tip leveraged buyout (LBO) şi servicii de corporate finance pentru fonduri de private equity.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO