Profesii

Andrei Frunză, fostul CEO al Free Now, preia rolul de CEO al platformei de recrutare BestJobs

Andrei Frunză, fostul CEO al Free Now, preia rolul de...

Autor: Ramona Cornea

31.08.2021, 18:15 439

Executivul Andrei Frunză, fost CEO al platformei de ride-sharing Free Now, preia rolul de CEO al platformei de recrutare Bestjobs, spun surse din piaţă pentru Ziarul Financiar. Anunţul nu a fost făcut public de companie.

Poziţia de CEO a BestJobs a rămas liberă în august anul trecut, după ce Dan Puică a părăsit platforma de recrutare pentru a lucra pentru Ringier ca CEO al imobiliare.ro.

Andrei Frunză nu este pentru prima dată la conducerea unei platforme de recrutare. În perioada 2012 – 2017, el a fost CEO-ul eJobs România. Experienţa sa profesională include, de asemenea, poziţii de management în proiecte de online payments, digital publishing şi marketplaces. De altfel, Andrei Frunză şi-a început cariera la Ziarul Financiar, la începutul anului 2004.

Compania BestJobs Recrutare a avut o cifră de afaceri de 21,24 mil.lei în anul 2020, în scădere cu 30% faţă de anul precedent şi un profit net de 2,18 mil. lei, în scădere cu 72%, conform calculelor ZF pe baza datelor publice de la Ministerul Finanţelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO