Profesii

Austriecii de la Cineplexx au recrutat-o pe Raluca Moroianu pentru poziţia de director de marketing şi vânzări

Austriecii de la Cineplexx au recrutat-o pe Raluca...

Autor: Cristina Bellu

24.02.2020, 13:10 426

Operatorul austriac de cinematografe Cineplexx, prezent din 2019 pe piaţa din România, a recrutat-o pe Raluca Moroianu pentru poziţia de director de marketing şi vânzări.

„Ca să susţinem planurile de expansiune şi să ne întărim poziţia, am realizat împreună cu membrii boardului Cineplexx că avem nevoie de profesionişti cu experienţă relevantă în domeniu care să cunoască specificul pieţei locale, să înţeleagă principiul nostru de funcţionare şi să aibă o viziune integrată în găsirea celor mai bune soluţii” , spune Harry Antonopoulos, managing director al Cineplexx România si Grecia.

Raluca Moroianu are o experienţă de peste 20 de ani în marketing, industria cinematografică, media şi advertising, ea urmând să coordoneze întreaga activitate de marketing şi comunicare la nivel naţional, dar şi departamentul de vânzări al Cineplexx.

Lider de piaţă în Austria, Cineplexx este una dintre cele mai importante reţele de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, cu o experienţă în domeniu de peste 50 de ani. Compania deţine în prezent peste 60 de cinematografe în 12 ţări: Austria, Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia, Grecia, Italia şi România, având planuri de expansiune şi în alte tari.  

În doar opt luni de la intrarea pe piaţa românească, Cineplexx deţine deja trei cinematografe – în Băneasa Shopping City, Centrul Comercial Auchan Titan - respectiv IRIS Titan şi Satu Mare, iar în următoarele şase săptamâni va deschide alte două noi locaţii la Sibiu şi Târgu Mureş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO