Profesii

Avocaţii de la Nestor şi-au recrutat un manager cu 12 ani de experienţă în Big4

Alexandru Aparaschivei este noul coordonator al echipei de TVA din cadrul NNDKP Consultanţă Fiscală, venind în locul Adinei Vizoli-Alexandru.

Alexandru Aparaschivei este noul coordonator al echipei de TVA din cadrul NNDKP Consultanţă Fiscală, venind în locul Adinei Vizoli-Alexandru.

Autor: Adelina Mihai

10.12.2018, 00:05 402

Casa de avocatură de business NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen) l-a recrutat pe Alexandru Aparaschivei, un manager cu 12 ani de experienţă în companiile de audit şi consultanţă fiscală din Big4, pentru poziţia de coordonator al echipei de TVA.

Absolvent al Facultăţii de economie şi administrarea afacerilor din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, Aparaschivei şi-a început cariera în consultanţă în cadrul EY (în perioada 2006- 2013, cu excepţia unei perioade de câteva luni în 2011 când a fost recrutat de competitorii de la PwC). Ulterior, din 2013 a lucrat pentru Deloitte, unde ultima poziţie deţinută a fost de director, fiind specializat pe zona de TVA. El a fost implicat în proiecte din domenii precum fuziuni şi achiziţii, energie, resurse naturale, servicii financiare sau dispute fiscale.

În cadrul NNDKP Consultanţă Fiscală, Alexandru va coordona echipa de TVA consolidată de-a lungul ultimilor 10 ani. El vine la NNDKP în locul Adinei Vizoli-Alexandru, care a lucrat pentru casa de avocatură mai mult de nouă ani.

NNDKP Consultanţă Fiscală este formată din 18 consultanţi şi avocaţi activi în birourile firmei din Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca şi oferă clienţilor consultanţă fiscală şi servicii personalizate, inclusiv privind aspecte de consultanţă fiscală referitoare la activitatea companiilor, taxarea indirectă (TVA şi accize), impozitarea individuală, reţinerea la sursă a impozitului, impozitele pe terenuri şi clădiri, contribuţiile sociale, impozitul pe venit şi pe profit, facilităţi fiscale etc.

NNDKP are în total peste 150 de avocaţi, consultanţi fiscali şi consilieri în proprietate intelectuală, care lucrează în birourile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Braşov.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO