Profesii

Avocaţii de la Stratulat Albulescu au asistat Motion Equity Partners cu privire la componenta de drept român a investiţiei sale în Educastream

Silviu Stratulat, Managing Partner (stânga) şi Octav Stan, Counsel (dreapta)

Silviu Stratulat, Managing Partner (stânga) şi Octav Stan, Counsel (dreapta)

Autor: Cristina Bellu

18.12.2020, 12:02 122

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat Motion Equity Partners cu privire la aspectele de drept român care au vizat investiţia fondului în Educastream, o companie de top din Franţa, ce oferă oportunităţi educaţionale online.

Echipa a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) şi Octav Stan (Counsel) şi a inclus şi următorii avocaţi: Anca Ulea (Managing Associate), Sandra Frunzulica şi Elena Stan (Senior Associates), precum şi Mădălina Spătaru şi Bogdan Florea (Associates). 

Motion Equity Partners este un fond de private equity, axat pe investiţii de tip leveraged buyout şi pe investiţii cu capital de creştere în companii medii din Europa, într-un spectru larg de sectoare economice. Cu peste 50 de tranzacţii încheiate în ultimii 15 ani, Motion Equity Partners deţine o experienţă solidă în multe industrii precum cea agroalimentara, bunuri de larg consum, distribuţie, servicii, asistenţă medicală şi industrie uşoară.

Educastream este o companie franceză dinamică şi inovatoare, lider în industria de învăţare a limbilor străine în mediul online. De-a lungul anilor, serviciile sale au fost selectate de către Departamentul Francez al Educaţiei, precum şi de către numeroase persoane fizice şi diverse companii. Educastream propune un pachet unic de servicii de formare lingvistică, oferind inclusiv profesori vorbitori nativi de limba engleză şi conţinut digital propriu (materiale didactice, platforme de e-learning) pentru a crea soluţii personalizate şi exclusive în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui student.

Firma de avocatura Bird & Bird Paris a fost principalul consultant juridic al Motion Equity Partners această tranzacţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO