Profesii

Bogdan Belciu pleacă din funcţia de partener de la Boston Consulting Group (BCG): ”După o scurtă perioadă de pauză, mă voi dedica proiecte foarte interesante pe tema cărora voi reveni la momentul oportun”

Bogdan Belciu pleacă din funcţia de partener de la...

Autor: Ramona Cornea

30.03.2021, 17:01 470

Bogdan Belciu pleacă din funcţia de partener pe care o ocupă în cadrul companiei de consultanţă în Boston Consulting Group (BCG), după un an şi jumătate în care a ocupat această poziţie.

”În această perioadă se vorbeşte foarte mult despre schimbare. Sunt multe opinii despre cum vă arăta viaţa noastră profesională post-pandemie – reflectate în buzz-words-urile pe care le auzim din ce în ce mai des în ultima vreme, cum ar fi New Normal, New Now, New Ways of Working. Dincolo de acestea însă, cred că în mod fundamental am traversat o perioadă care ne-a determinat pe mulţi să reanalizăm prezentul şi să ne regândim viitorul. Eu sunt printre cei care au luat decizia unor schimbări şi prin urmare, mâine este ultima mea zi la BCG; după o scurtă perioadă de pauză, mă voi dedica proiecte foarte interesante pe tema cărora voi reveni la momentul oportun”, a transmis el.

Bogdan Belciu a venit la compania Boston Consulting Group în octombrie 2019, iar înainte a lucrat pentru companii precum PriceWaterHouseCoopers, A.T Kearney şi AlixPartners.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO