Bosch: Noi am putea angaja mai mulţi oameni, însă suntem limitaţi de formarea angajaţilor

22 feb 2018 Autor: Simona Tatu

Grupul german Bosch, unul dintre cei mai mari jucători din industria europeană, va crea o nouă divizie de servicii de mobilitate conectată, unde vor lucra peste 600 de angajaţi, o parte din tehnologiile necesare serviciilor de mobilitate urmând să fie realizate şi în România, în centrul de inginerie de la Cluj.

Piaţa serviciilor de mobilitate şi a serviciilor digitale asistate este estimată astăzi la circa 47 de miliarde de euro, iar în patru ani va ajunge la 140 de miliarde de euro, conform unor studii ale companiei de audit PwC.

„Conectivitatea va schimba fundamental modul în care ne vom deplasa din punctul A în punctul B şi între timp va ajuta la rezolvarea problemelor actuale de trafic. O folosim pentru a ne îndeplini viziunea unei mobilităţi fără emisii, fără stres şi fără accidente“, a spun Volkmar Denner, CEO al Grupului Bosch, la conferinţa IoT din cadrul Bosch ConnectedWorld 2018 din Berlin.

De asemenea, el a mai specificat faptul că grupul Bosch aşteaptă creşteri de două cifre ale afacerilor.

O parte din tehnologia folosită în cadrul acestor servicii de mobilitate va fi realizată şi în România, în centrul de cercetare-dezvoltare de la Cluj.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Bosch
, angajari
, formarea angajatilor
, servicii
, mobilitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide