Profesii

Britanicii de la DS Smith îl numesc pe Marius Juncanariu în funcţia de director general al fabricii de hârtie pentru ambalaje din Zărneşti

Britanicii de la DS Smith îl numesc pe Marius Juncanariu...

Autor: Roxana Rosu

03.06.2021, 09:53 413

Producătorul de ambalaje DS Smith l-a numit pe Marius Juncanariu în funcţia de Director General al fabricii de hârtie pentru ambalaje din Zărneşti, începând cu luna mai.

Marius Juncanariu preia acest rol de la Alan Young, fostul Director General, care îşi va continua activitatea în cadrul Grupului DS Smith, la nivel european.

Fabrica din Zărneşti este cea mai mare de acest tip din România şi asigură necesarul pentru aproape jumătate din piaţa locală,potrivit unui comunicat al companiei.

Marius Juncanariu lucrează în cadrul DS Smith Zărneşti din martie 2018, când s-a angajat în calitate de Director Financiar. El are o experienţă de 15 ani în domenii precum finanţe, contabilitate, control, raportare şi management. De profesie este economist şi a absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, fiind licenţiat în Economie şi Administrarea Afacerilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO