Profesii

Britanicii de la Endava căută 60 de oameni pentru centrul de software din Cluj-Napoca

Britanicii de la Endava căută 60 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

23.03.2015, 16:00 1495

Furnizorul britanic de servicii IT Endava are disponibile peste 60 de joburi pentru dezvoltare software în Cluj-Napoca, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar şi pentru testare software şi servicii de suport IT, de la activităţi de service desk până la consultanţă pentru infrastructuri IT complexe. Centrul de dezvoltare şi suport IT al Endava din Cluj-Napoca livrează proiecte pentru clienţi din diferite domenii, precum bănci, plăţi electronice, asigurări, retail, telecomunicaţii şi media. La Cluj, britanicii au lansat programele de anul acesta dedicate studenţilor şi absolvenţilor din domeniul tehnologiei, în cadrul evenimentului Open Day.

’’Oferim programe dedicate studenţilor şi absolvenţilor, prin care încercăm să-i ajutăm în dezvoltarea aptitudinile profesionale şi interpersonale. Suntem deschişi pentru a discuta cu persoane care au cunoştinţe de bază de programare, indiferent dacă urmează cursurile unei facultăţi sau sunt înscrişi în programe de reconversie profesională sau şcoli informale, dar şi cu persoane care au o experienţă profesională în domenii de business pentru care Endava dezvoltă soluţii’’, a declarat Diana Bocăneală, Head of Talent Management and Recruitment Endava pentru centrul de dezvoltare software din Cluj.

Participanţii selectaţi pentru programul dedicat absolvenţilor, axat pe dezvoltare şi testare software (Java şi .NET), vor fi angajaţi cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată şi vor beneficia de două luni de training-uri, atât în zona de tehnologii, cât şi de soft skills, urmând apoi să fie implicaţi în proiecte interne şi externe din cadrul Endava.

Endava are peste 1.800 de angajaţi în sediile din Marea Britanie, SUA, Germania, România, Moldova şi Macedonia, realizând un venit anual total de peste 81 mil. euro. Într-un top al companiilor de software din România, realizat anul trecut de Ziarul Financiar, Endava a ocupat locul 6, înregistrând în România o cifră de afaceri de 25,7 milioane de euro în 2013, în creştere cu 77% faţă de anul anterior.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO