Profesii

Călin Clej, fostul director de marketing al Pepsi şi Huawei, a fost cooptat în echipa de dezvoltare a Cris-Tim

Călin Clej, fostul director de marketing al Pepsi şi...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.03.2019, 00:07 1282

Călin Clej, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de marketing de pe plan local, a plecat după şase luni de la conducerea departamentului de marketing al Huawei, unul dintre cele mai active din telecom, şi s-a alăturat echipei Cris-Tim unde lucrează alături de management la dezvoltarea businessului.

„Este meritul fiului meu Radu pentru cooptarea lui Călin Clej în echipă. Dorinţa noastră de a avea cea mai bună echipă de management ne face să căutăm cei mai buni oameni din fiecare domeniu“, spune Radu Timiş, preşedintele Cris-Tim, liderul pieţei de mezeluri.

Călin Clej, 45 de ani, are o vastă experienţă în marke­ting, cei mai lungă perioadă petrecând-o în cadrul producătorului de băuturi PepsiCo.

Absolvent al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, cu specializarea în business management, managerul s-a angajat la Pepsi în 2002, când avea 27 de ani. A crescut în departamentul de marketing de la o poziţie locală până la coordonarea echipelor de marketing de pe 12 pieţe din regiune, cu 67 de milioane de consumatori.

Anul trecut, Călin Clej a părăsit PepsiCo după mai bine de 15 ani şi s-a alăturat echipei Huawei în funcţia de director de marketing. Revenirea lui Călin Clej în industria bunurilor de larg consum vine astfel după doar şase luni în industria telecom.

Radu Timiş spune că Călin Clej este deocamdată consilier al managementului Cris-Tim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO