Profesii

Casa de avocatură NNDKP a promovat şase avocaţi în poziţia de parteneri

Casa de avocatură NNDKP a promovat şase avocaţi în...

Autor: Adelina Mihai

02.03.2017, 00:05 917
Casa de avocatură  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a promovat şase avocaţi în poziţia de partener, în timp ce alţi opt avocaţi au fost promovaţi pe diverse poziţii de senioritate.
 
Astfel, Marius Ezer, Daniela Gramaticescu, Valeriu Mina, Oana Par­tenie şi Cătălin Radbâţă au fost pro­movaţi parteneri în cadrul departamentului de litigii, iar Vlad Tănase a fost promovat partener în cadrul practicii de tranzacţii imo­biliare.
 
Pe lângă promovările la nivelul parteneriatului, în cadrul echipei NNDKP au fost promovaţi opt avocaţi pe diverse trepte de senioritate: Lucian Viţelaru a fost promovat asociat manager în cadrul practicii de tranzacţii imobiliare, iar Alexandru Aman, Cristian Dranca, Cristina Bajdiu, Ioana Vieru (practica de corporate/M&A), Daniela Ghervas, Edgar Jakab şi Monica Timofte (departamentul de litigii) au fost promovaţi asociaţi seniori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO