Profesii

Cât te costă să intri în industria ospitalităţii. Elena Lotrean: Cursul variază între 1.800 şi 3.000 de euro VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu

25.07.2021, 13:19 1164

Şcoala ospitalităţii fondată de Elena Lotrean pregăteşte noile generaţii de angajaţi HoReCa. Obiectivul instituţiei este să ajungă la 120 de studenţi. Centrele de învăţare se regăsesc în Bucureşti, Oradea şi Braşov.

„Ne dorim să ajungem la 120 de studenţi. Ne pregătim să deschidem şi la Bucureşti şi să fie aceste trei centre Oradea Braşov şi Bucureşti pentru a putea acoperi mai bine nevoile de formare din ţară şi a avea acces mai uşor mai facil. Am avut persoane înscrise din Constanţa la Oradea. Vă daţi seama că este destul de mult drum, dar şi au dorit foarte mult să facă cursul, ceea ce ne bucură enorm şi chiar şi au pus bani deoparte şi au strâns majoritatea cursanţilor din primul interviu bani să îşi plătească acest curs” 

Costul unui curs de pregătire în HoReCa variază între 1.800 şi 3.000 de euro, acesta desfăşurându-se pe perioada a şase luni. Cei care se află în industrie deja de ceva timp pot opta pentru cursuri de nivel intermediar sau avansat, în funcţia de experienţa pe care o deţin.

„Fiecare modul este de 6 luni, 3 luni de teorie şi 3 luni de practică. Cursul variază în funcţie de diploma pe care o aleg între 1.800 de euro şi 3.300 pe modul modulul de 6 luni. Este o posibilitate pentru cei care sunt avansaţi sau au deja o oarecare experienţă să aibă o testare şi să intre direct într un modul intermediar sau avansat în funcţie de cunoştinţele pe care le au până la momentul respectiv”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO