Profesii

Catalyst Solutions: Un tânăr la primul loc de muncă poate câştiga 500 euro/lună în IT

Autor: Cristina Bellu

26.03.2015, 00:06 1099
Piaţa de recrutare a devenit mult mai dinamică în com­pa­ra­ţie cu anii precedenţi, astfel că firmele scot la concurs anul acesta 4.000 de locuri de muncă, acesta fiind cel mai mare nu­măr de oportunităţi de carieră prezente la târgul An­ga­ja­tori de top, a declarat ieri Dragoş Gheban, managing partner al firmei cu activităţi în domeniul resurselor umane Catalyst Solutions, prezent la emisiunea online de business ZF Live.
 
Industria care recrutează cel mai mult este cea a ser­vi­ciilor IT, care oferă o treime din joburile disponibile în piaţă.
 
„IT-ul este o industrie extrem de activă, reprezentată de com­panii locale româneşti, dar şi de multinaţionale care au birouri deschise în Bucureşti. Oferta propusă de aceste com­panii este extrem de variată. Se recrutează pentru aproape toate tehnologiile, dar se remarcă o creştere a cererii pe zona de mobile, unde este o nevoie mai puternică în piaţă. Salariile oferite de companii pentru poziţiile entry-level pornesc, în medie, de la 500 de euro net pe lună şi pot ajunge la peste 2.000 de euro net pe lună pentru poziţiile avansate“, a precizat Dragoş Gheban, şeful companiei Catalyst Solutins, care organizează anual târgul Angajatori de top.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO