Profesii

Ce salariu câştigă un angajat la ING: Topul firmelor din România unde sunt cele mai mari salarii

Ce salariu câştigă un angajat la ING: Topul firmelor...

Autor: Adelina Mihai

29.10.2016, 10:31 14307

Demersul ZF, care a calculat salariile medii din companiile care au cele mai mari bugete de salarii din România, scoate la iveală unul dintre cele mai bine păzite secrete de către companii. În ce industrii activează companiile care îşi răsplătesc cel mai bine angajaţii şi ce companii îşi plătesc mai bine angajaţii decât concurenţa, dar şi banii pe care îi lasă marile companii în economie sunt doar câteva dintre informaţiile dezvăluite de acest top. De exemplu, fiecare zi de salariu la OMV Petrom aduce 80 de milioane de lei în economie.

Cel mai bine plătiţi angajaţi din economie lucrează cu precădere în domeniul serviciilor, unde există salariaţi cu studii superioare şi cu o productivitate mai mare.

Patru bănci (ING Bank, BCR, Banca Transilvania şi UniCredit Bank) şi trei companii cu activităţi în IT (IBM, Oracle şi Ericsson Telecommunications) se află în top 10 angajatori care oferă cele mai mari salarii medii.

Un angajat la ING câştigă, în medie, 7.137 de lei, compania fiind pe locul 3 în topul firmelor care îşi plătesc cel mai bine angajaţii 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO