Profesii

Ce spun directorii din România: Transformarea digitală şi inteligenţa artificială vor conduce la pierderea joburilor peste 20 de ani

Bogdan Tudor, CEO, StarTech Team: 

„Transformarea digitală nu vine din IT, pentru că nu e ceva tehnic. De ce fac asta? Cui mă adresez? Oamenii s-au axat pe soluţia software, dar ea vine de la manageri”.

Bogdan Tudor, CEO, StarTech Team: „Transformarea digitală nu vine din IT, pentru că nu e ceva tehnic. De ce fac asta? Cui mă adresez? Oamenii s-au axat pe soluţia software, dar ea vine de la manageri”.

Autor: Florentina Niţu

21.03.2019, 17:00 498

Transformarea digitală a companiilor a devenit un „buzzword“ (cuvânt-cheie), o cultură, un mod de a gândi, un proces ce nu o să treacă, ci o să continue, spun managerii de top din companiile locale.

Ei consideră că în următorii 20 de ani totul va fi schimbat, pentru că pre­ferinţele consu­ma­torilor se schimbă repede. Astfel, peste 10 ani oamenii vor avea joburi care nu au fost create până în prezent, iar peste 20 de ani, oamenii îşi vor pierde joburile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO