Profesii

Cea mai mare problemă cu care se confruntă managerii români

Do­ru Dima, CEO în cadrul Great People Inside

Do­ru Dima, CEO în cadrul Great People Inside

Autor: Mihaela Pascari

06.05.2017, 07:00 713

Managerii români nu au suficient de multe cunoştinţe în ceea ce priveşte tehnicile de motivare a angajaţilor, astfel că singurele metode prin care aceştia încearcă să îşi stimuleze echipele sunt oferirea unor pachete salariale şi de beneficii mai bune, a spus Do­ru Dima, CEO în cadrul Great People Inside, com­pa­nie care oferă servicii de evaluare a resurselor umane.

„Românii au o probemă cu calitatea managementului. Managerii din organizaţii nu dau feedback angajaţilor, nu alocă timp pentru dezvoltarea echipelor şi nu sunt prietenoşi cu ei”, a precizat Doru Dima, care a participat la cea de-a XII–a ediţie a ZF HR Trends, evenimentul anual dedicat pieţei muncii organizat de ZF, la care au participat 200 de persoane.

În opinia sa, angajaţilor români le lipseşte motivaţia la job, dezvol­ta­rea personală, dar şi sprijinul şefului. Mai mult, el spune că mana­ge­­mentul românesc puţini oameni eficienţi, o mare parte dintre aceştia neavând metode şi cunoştinţe pentru a conduce eficient şi a stimula angajaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO