Profesii

Cel mai dorit job din România, pe care s-au bătut 44.000 de români

Cel mai dorit job din România pentru care s-au bătut 44.000 de români

Autor: Simona Simionescu - Gândul

05.06.2011, 10:41 3732

Jobul la care visează cei mai mulţi români are legătură cubanii. Aproape 44.000 de persoane au trimis anul trecut CV-uripentru a se angaja ca transportatori de valori în România, potrivitinformaţiilor comunicate pentru gândul de reprezentanţii portaluluide recrutare www.ejobs.ro.

Acesta a fost jobul cel mai atractiv după numărul candidaţilorcare au aplicat, în condiţiile în care salariile pentru aceastăprofesie pleacă de la aproximativ 200 de euro.

Agenţii care însoţesc transporturile de valori trebuie, printrealtele, să care sacii cu valori ai clientului - de regulă, magazine- de la sau până la autoblindate, dar şi să alimenteze bancomatele.De lucru este suficient, având în vedere că în România existăaproape 10.200 de ATM-uri, arată cele mai recente date publicate deBanca Naţională a României. Pentru un asemenea post, candidatulideal trebuie să aibă cel puţin studii medii absolvite şi sădovedească integritate şi rezistenţă la stres.

Pe poziţiile următoare în topul celor mai dorite joburi se aflăconsilierii de vânzări şi şefii de magazine. Aproape 28.000 deromâni au trimis în 2010 CV-uri pentru asemenea locuri de muncăprin intermediul portalului www.ejobs.ro. Citiţi mai mult desprecele mai vânate joburi din România pewww.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO