Profesii

Cele mai dinamice companii antreprenoriale din Muntenia vor fi premiate miercuri la Bucureşti

Cele mai dinamice companii antreprenoriale din Muntenia...

Autor: Adelina Mihai

22.11.2016, 00:05 288
Antreprenorii români din regiunea Muntenia vor fi premiaţi pentru performanţa în afaceri în cadrul galei „Campioni în business“ organi­zate miercuri 23 noiembrie la Bucureşti.
 
În fiecare an, Enterprise Investors, Banca Comercială Română, PwC România şi Asociaţia Triple Helix România premiază cele mai dinamice afaceri antreprenoriale în cadrul proiectului „Campioni în business“. Aflat la cea de-a şasea ediţie, evenimentul şi-a desemnat deja campionii din regiunea Moldovei şi pe cei din regiunea Transilvaniei de anul acesta.
 
Astfel, pe 2 noiembrie, nouă antreprenori din Transilvania au fost premiaţi pentru performanţa în afaceri la Cluj. Astfel, companiile Arobs din Cluj(software), Electroglobal (comercializarea echipamentelor electrice) din Cluj, Alpin Solar (producţia de energie electrică) din Braşov, Blachotrapez (fabricarea articolelor din metal) din Maramureş, Deltatel (telecomunicaţii) din Timiş, Fortech (dezvoltare software) din Cluj, Alpin 57 Lux (fabricarea îngheţatei) din Alba, Transylvania College (servicii educaţionale) din Cluj şi Nesst România (fundaţie care susţine dezvoltarea întreprinderilor sociale) din Timiş au fost desemnaţi campionii în business ai anului 2016 pentru regiunea Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO