Profesii

CEO-ul L’Oréal România şi Moldova preia conducerea businessului pe alte nouă pieţe

CEO-ul L’Oréal România şi Moldova preia conducerea...

Autor: Cristina Roşca

28.02.2020, 00:07 790

Vanya Panayotova (foto), executivul de originie bulgară care conduce de la începutul lui 2019 operaţiunile L’Oréal din România şi Republica Moldova, va prelua de la 1 martie 2020 şi funcţia de general manager al companiei pe pieţele din zona Adria-Balcani. Este vorba de operaţiunile din Bulgaria, Croaţia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Slovenia, Albania, Muntenegru, Macedonia de Nord şi Kosovo. Ea va păstra şi funcţia actuală, respectiv va continua să conducă afacerea din România a gigantului francez, un business de circa 500 mil. lei, şi pe cea din Republica Moldova.

Vanya Panayotova s-a alăturat L’Oréal în 2018 şi a lucrat anterior pentru gigantul american P&G timp de 14 ani în diferite funcţii. În 2004 s-a mutat prima dată în România pentru o poziţie în interiorul companiei pentru ca apoi să primească primul job de country manager în Serbia. A revenit apoi pe plan local înainte de a schimba compania - Kraft (pe atunci Mondelez), activă în domeniul dulciurilor. În 2019 a revenit pentru a treia oară în România să locuiască, ca CEO al operaţiunilor locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO