Profesii

Cererile pentru taberele de studiu în străinătate au crescut cu 30%

Cererile pentru taberele de studiu în străinătate au...

Autor: Georgiana Călin

08.05.2017, 00:00 44
Taberele educaţionale, o opţiune prin intermediul căreia copiii se pot pregăti pentru viitoarea meserie sau îşi pot îmbunătăţi cunoştinţele într-un mod recreativ, sunt un segment care a cunoscut o creştere de circa 30% în 2016 pentru elevii de gimnaziu şi liceu, conform consultantului educaţional IntegralEdu. 
 
„Cei mai mulţi participanţi au avut vârstele cuprinse între 12 şi 14 ani, dar am avut şi copii de 7 ani atât în tabere individuale, cât şi în cele de grup, şi chiar de 5 ani, în tabăra de zi. Pe lângă partea educaţională, acestea permit dezvoltarea cunoştinţelor de limbi străine, implică elevii în activităţi recreative, sportive şi chiar artistice“, precizează Alexandra Piha, manager al EduTabere în străinătate în cadrul IntegralEdu.
 
Printre cele mai populare destinaţii la capitolul tabere de grup se numără Marea Britanie, Portugalia şi Germania, iar destinaţiile noi pentru care a crescut cel mai mult cererea au fost Portugalia şi Elveţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO