Profesii

Christian von Albrichsfeld, Continental Automotive România: Proiectele de digitalizare implementate înainte de debutul crizei sanitare ne-au permis să extindem lucrul de acasă. În urmă cu 4-5 ani ar fi fost imposibil să facem lucrul acesta

Videoconferinţa ZF HR Trends 2021

Christian von Albrichsfeld, Continental Automotive...

Autor: Cristina Bellu

31.03.2021, 13:11 244

Christian von Albrichsfeld, general manager Continental Automotive România, cea mai mare companie producătoare de componente auto de pe piaţa auto locală, consideră că procesul de digitalizare început în cadrul Continental înainte de debutul crizei sanitare a creat un avantaj major în buna gestionare a activităţii angajaţilor în ultimul an.

“În martie 2020, am luat decizii rapide şi am extins lucrul de acasă pentru tot personalul care putea să lucreze în această variantă. Proiectele de digitalizare implementate înainte de debutul crizei sanitare ne-au permis să extindem lucrul de acasă pentru mulţi angajaţi. În urmă cu 4-5 ani ar fi fost imposibil să lucrăm de acasă. Toate aplicaţiile cu care lucrăm acum, nu existau atunci”, a spus  Christian von Albrichsfeld prezent în cadrul videoconferinţei ZF HR Trends 2021.

Ce a mai spus Christian von Albrichsfeld:

Din 20.000 de angajaţi, 7.000 lucrează în regim de telemuncă.

Agilitate şi flexibilitatea- multe proiecte din software am început să facem în mod agil. Nu vorbim doar de modul de lucru, în proiecte de software, ci şi în modul de lucru pe toată compania. A fost un proces pe care l-am început anul trecut, iar pandemia ne-a forţat să facem asta mai repede. Ne ajută să fim mai competitivi pentru clienţi, dar şi pentru angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO