Profesii

Cine este Bogdan Vasiliu, 38 de ani, omul din spatele clubului de handbal CSM Bucureşti care va juca astăzi la 18:45 finala Ligii Campionilor cu principal favorită Gyor

Cine este Bogdan Vasiliu, 38 de ani, omul din spatele...
08.05.2016, 15:57 9164

Într-o surpriză totală, echipa de handbal a clubului CSM Bucureşti a ajuns în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a ieşit din grupe pe locul 4.

CSM Bucureşti era cotată pe ultimul loc în Final Four de la Budapesta, locul unde se desfăşoară semifinalele şi finalele Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti a bătut-o însemifinale pe Vardar Skopje, de la care luase bătaie în grupe.

În spatele performanţei de la handbal, de mai mulţi ani, se află Bogdan Vasiliu, cel care initial a condus secţia de handbal, iar acum conduce tot clubul CSM Bucureşti, care aparţine de Primăria Capitalei şi Consiliul Local al Municipiului Bucureşti. El a fost numit preşedintele întregului club în decembrie 2015 de primarul interimar Răzvan Sava.

Pe vremea lui Sorin Oprescu, primarul Capitalei din 2008 până în 2015, preşedintele clubului CSM Bucureşti a fost Constantin Căliman.

Clubul CSM Bucureşti, cu toate secţiile a fost înfiinţta în 2007, conform propriului site. Conform datelor publice, tot clubul CSM Bucureşti are un buget total de aproape 12 mil. de euro.

Echipa de handbal are un buget anual de 1,2-1,5 mil. de euro, conform datelor din presa de sport. Salariile jucătoarelor sunt cuprinse între 5.000 şi 12.000 de euro pe lună, net.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO