Profesii

Cine este femeia care deţine şi conduce alături de soţul ei un grup cu afaceri de sute de milioane de euro în România

Cine este femeia care deţine şi conduce alături de...

Autor: Business Magazin

18.05.2024, 10:09 19482

100 Cele mai puternice femei din business. Loredana Apreutese, General manager, International Alexander, şi acţionar în grupul de firme International Alexander Holding

 

Cifră de afaceri (2023, la nivelul firmelor din grupul IAH): 285 mil. euro


Biografie:
Loredana Apreutese conduce firma românească International Alexander Holding, pe care o descrie ca fiind unicul integrator independent de servicii 4PL (transport, depozitare, logistică, producţie) cu capital 100% românesc:  „Din punctul meu de vedere, este o poveste plină de pasiune, profesionalism şi performanţă,  dovedite de-a lungul celor aproape 19 ani de activitate”.


► Pe vremea în care eram încă în liceu, respectiv acum 20 de ani, tot ce îmi doream era să găsesc o idee perfectă, din care să fac bani şi să pot munci cu plăcere, să iubesc ceea ce fac. Şi părea complicat de pus în practică, pentru că mă întrebam ce mi-ar plăcea şi îmi răspundeam mereu că îmi plac maşinile şi casele. Dacă derulăm şi mai mulţi ani, am fost o fetiţă care nu îşi dorea păpuşi să se joace, ci maşini, cât mai multe maşini. Eventual şi lucruri necesare pentru a le repara. :) Cel mai important este că mi-am urmat întotdeauna visurile, am crezut în mine, în capacitatea mea de muncă, de ambiţie şi mi-am găsit în mod constant motivaţia de a nu renunţa niciodată la ceea ce îmi doresc.

 

Citiţi continuarea pe www.businessmgazin.ro