Profesii

CITR: 73% din antreprenorii intraţi în insolvenţă spun că au devenit mai buni manageri ca urmare a experienţei din perioada insolvenţei

Vasile Godîncă-Herlea, CEO al CITR

Vasile Godîncă-Herlea, CEO al CITR

Autor: Cristina Bellu

28.08.2019, 14:28 215

Întârzierea demarării procedurii de insolvenţă a unei companii din cauza stigmatului social şi retragerea din business a antreprenorilor descurajaţi de percepţia eşecului afectează mai mult economia decât posibilele pierderi financiare înregistrate de companie, consideră Vasile Godîncă-Herlea, CEO al CITR, principalul jucător din piaţa de insolvenţă locală.

”Insolvenţa reglează dinamica unei economii, pentru că este un mecanism care dă spaţiu de manevră şi oferă pârghii pentru redresare, permiţând ca afacerile să fie restructurate, transformate şi să continue să existe”, spune Vasile Godîncă-Herlea.

CITR apreciază că înţelegerea corectă a insolvenţei va permite atât creditorilor, cât şi debitorilor să depăşească barierele culturale şi să identifice valoarea în orice business relevant aflat în dificultate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO