Profesii

Claudia Medrega, jurnalist la Ziarul Financiar, premiată de Chartered Financial Analyst

Claudia Medrega, jurnalist la Ziarul Financiar, premiată...

Autor: Corina Mirea

19.06.2014, 21:42 269

Clauda Medrega, jurnalist la Ziarul Financiar, a fost premiată de către CFA România - asociaţia profesională a analiştilor financiari certificaţi internaţional (Chartered Financial Analyst) - la categoria contribuţii media din domeniul economic şi financiar. CFA România a premiat pentru al treilea an consecutiv cele mai bune lucrări de cercetare şi articole economice şi financiare din trei domenii: macroeconomie, finanţe şi contribuţii media din domeniul economic şi financiar.

Premiul secţiunii macroeconomie a fost primit de Mihai Copaciu, consilier la Direcţia de modelare economică din BNR. La categoria finanţe, premiul a fost câştigat de Ciprian Necula, profesor la ASE. La secţiunea Jurnalism economic de calitate au mai fost premiaţi Ovidiu Tempea - Mediafax, Moise Guran -TVR şi Cristian Grosu cursdeguvernare.roComitetul de evaluare a fost format din Nicolaie Alexandru-Chideşciuc, Dan Bucşa, Adrian Codârlaşu, Lucian Croitoru, Adrian T. Mitroi, Sorin Dumitrescu, Ionuţ Dumitru, Dragoş Minjina, prof. univ. dr. Ion Stancu, Bogdan Bilăuş.

CFA România reuneşte peste 150 de specialişti în domeniul financiar. Certificatul CFA este una dintre cele mai prestigioase calificări internaţionale în domeniul analizei financiare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO