Profesii

CMS a promovat-o pe Ana Radnev la conducerea departamentului de drept bancar şi financiar în cadrul biroului din România

Ana Radnev

Ana Radnev

Autor: Cristina Bellu

19.11.2019, 11:14 280

Firma de avocatură CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP – SCP a promovat-o pe Ana Radnev la conducerea departamentului de drept bancar şi financiar din CMS România, începând cu 1 noiembrie 2019.

Ana Radnev este partener cu dublă specializare, pe drept român şi englez şi are o experienţă de peste 20 de ani în tranzacţii de finanţare internaţionale şi locale, fiind recunoscută de clasamentele juridice internaţionale ca unul dintre avocaţii de top din regiunea central-est europeană. În contextul creşterii interesului investiţional în regiune, CMS a „repatriat-o” pe Ana Radnev în biroul din Bucureşti în mai 2019.

Ea face parte din echipa CMS încă de la începutul activităţii CMS în România, alăturându-se biroului din Bucureşti în 1999. Ulterior, Ana Radnev s-a relocat la Londra, perioadă în care s-a specializat şi în dreptul englez, concentrându-se pe zona financiar-bancară şi urcând în ierarhia firmei până la poziţia de partener. Practica sa a continuat la nivel internaţional şi, timp de peste 20 ani, a coordonat numeroase tranzacţii de finanţare în toată regiunea central-sud europeană.

În toată această perioadă a continuat să lucreze pe tranzacţii în România, păstrându-şi legăturile cu clienţii şi colegii din alte societăţi de avocatură.  
CMS este a cincea firmă de avocatură ca mărime din lume, având 4.800 avocaţi şi peste 1.100 parteneri în 41 de ţări. Strategia biroului local din Bucureşti este de a continua dezvoltarea practicii regionale ca parte integrantă a abordării globale a CMS.

„Preluarea de către Ana Radnev a conducerii grupului bancar, alături de angajările recente pe care le-am făcut în grupul bancar-financiar, vine să consolideze poziţia de hub regional al biroului CMS Bucureşti şi aduce acea masă critică dezvoltării practicii noastre de tranzacţii trans-frontaliere. Ana Radnev aduce o expertiză unică în asistarea clienţilor din infrastructură, tehnologie şi servicii medicale, întărind capacitatea biroului din Bucureşti de a reprezenta clienţii în tranzacţii strategice, cum ar fi asistarea sponsorilor în finanţări de proiecte şi de achiziţii.”, explică Gabriel Sidere, Managing Partner CMS România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO