Profesii

CMS o promovează pe Roxana Frăţilă, coordonator al departamentului de drept imobiliar şi construcţii, în poziţia de Partener

CMS o promovează pe Roxana Frăţilă, coordonator al...

Autor: Cristina Bellu

27.04.2020, 10:44 215

Firma de avocatură CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP – SCP anunţă promovarea Roxanei Frăţilă, coordonator al departamentului de drept imobiliar şi construcţii. In poziţia de Partener începând cu 1 mai 2020.

Având o experienţă în avocatură de peste 18 de ani, Roxana Frăţilă este specializată în drept imobiliar şi construcţii, asistând cu precădere investitori şi dezvoltatori din sectorul clădirilor de birouri, retail şi industrial / logistică, precum şi finanţatori şi chiriaşi cu profil internaţional. Ea a fost implicată în unele dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare din România din ultimii ani, coordonând numeroase proiecte de investigaţii de tip due diligence, achiziţii de proprietăţi, concesiuni, contracte de construcţii, asocieri în participaţiune, contracte de proiectare, contracte de închiriere spaţii de birouri şi finanţare de proiecte.

Roxana Frăţilă este membră activă a grupurilor de lucru CMS la nivel regional în domeniul Hotels & Leisure şi Energy.

De-a lungul carierei sale, Roxana Frăţilă a acordat consultanţă juridică cu privire la numeroase achiziţii şi finanţări de proiecte imobiliare atât în România, cât şi în regiune, şi, de asemenea, a asistat numeroşi investitori şi dezvoltatori în diferite sectoare industriale precum energie, resurse naturale şi agricultură.

CMS este a cincea firmă de avocatură ca mărime din lume, având 4.800 avocaţi şi peste 1.100 parteneri în 41 de ţări, fiind o organizaţie dinamică, în continuă dezvoltare, cu o activitate de practică remarcabilă, de peste 30 ani în Europa Centrală şi de Est. Strategia biroului local din Bucureşti este de a continua dezvoltarea practicii regionale ca parte integrantă a abordării globale a CMS şi de a-şi consolida caracterul de hub de excelenţă cu relevanţă regională, alcătuit din experţi capabili să coordoneze tranzacţii complexe, multi-jurisdicţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO