Profesii

Codruţ Nicolau preia conducerea Edenred România, după ce Dana Sîntejudean, fostul country manager, a fost promovată la nivel regional

Codruţ Nicolau preia conducerea Edenred România, după...

Autor: Roxana Rosu

07.07.2021, 10:36 433

Compania Edenred România, emitent de tichete de masă şi cadou, are din iulie un nou country manager, după ce Codruţ Nicolau a preluat poziţia deţinută anterior de Dana Sîntejudean, promovată, la începutul anului, în cadrul grupului, ca Director Regional, Edenred Europa Centrală şi de Est.    

„Am convingerea că Edenred va continua să joace un rol esenţial în modelarea viitorului pieţei de beneficii pentru angajaţii din România şi îşi va consolida poziţia de lider de piaţă. Îmi propun ca, alături de una dintre cele mai performante echipe, să construim un business de tip one-stop-shop, având la bază o platformă tehnologică modernă, în care beneficiile extrasalariale să fie gestionate cu uşurinţă”.,a declarat Codruţ Nicolau.

În calitate de General Manager, Codruţ Nicolau va continua să implementeze strategia de digitalizare accelerată a Edenred şi să consolideze poziţia pe piaţa de beneficii extrasalariale din România.

El are o  experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar şi o expertiză vastă în toate punctele de business development (strategie, managementul vânzărilor, marketing, planning & controlling, project management, data science şi risk management).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO