Profesii

Compania aeriană Wizz Air face angajări la Bucureşti

Compania aeriană Wizz Air face angajări la Bucureşti

Autor: Mirabela Tiron

21.01.2013, 15:51 4355

Compania aeriană Wizz Air a anunţat că va recruta din Bucureşti candidaţi pentru postul de însoţitor de bord. Interviurile vor avea loc pe 4 şi 11 februarie, începând cu ora 9:00 la hotelul Phoenicia Grand Hotel, potrivit oficialilor companiei.

"Suntem dedicaţi creşterii operaţiunilor din Bucureşti şi din România şi ne dorim să avem de asemenea un impact asupra pieţei forţei de muncă locale şi naţionale, prin crearea de locuri de muncă directe şi indirecte în aviaţie şi în domeniile conexe", a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air. Candidaţii trebuie să aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 cm (fetele) şi 175 cm (baieţii). De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de liceu (minin) şi să fie fluenţi în limba engleză. Viitorul însoţitor de zbor trebuie să ştie să înoate şi să poate ajunge la bază într-o oră în perioada de stand by.

"Competenţele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum şi abilitatea de a lucra în echipă", potrivit Wizz Air.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO