Profesii

Compania canadiană CGI va recruta 150 de persoane în 2022 pentru sediul din România şi vrea să tripleze numărul de angajaţi în următorii ani

Compania canadiană CGI va recruta 150 de persoane în...

Autor: Roxana Rosu

02.03.2022, 11:03 374

Compania canadiană CGI, una dintre cele mai mari firme independente de consultanţă în domeniul tehnologiei informaţiei (IT) şi al consultanţei în management din lume, va recruta 5000 de angajaţi în Europa, din care 150 pentru sediul din România.

Înfiinţat în 2018, sediul din România are 150 de membri care oferă expertiză în domeniul suportului, dezvoltării şi mentenanţei de soluţii software aplicative bazate pe o gamă întreagă de tehnologii (Java, .Net, Business Intelligence, Data). Centrul, care deserveşte în principal clienţii francezi ai CGI, are ca obiectiv să îşi tripleze numărul de angajaţi în următorii ani.

 "Criza din domeniul sănătăţii a întărit importanţa tehnologiei digitale, care este mai mult ca niciodată un element esenţial al transformării, în special în lupta împotriva încălzirii globale şi pentru o societate mai incluzivă. Mai mult, sunt convins că va fi un instrument cheie în dezvoltarea ţărilor noastre în vederea reindustrializării şi dezvoltării competenţelor digitale. Crearea unui mediu de lucru dinamic care să reunească profiluri experimentate alături de tineri absolvenţi, precum şi investirea în formări pentru reconversie profesională în sectorul IT reprezintă atât o urgenţă, pentru a răspunde creşterii exponenţiale a cererii de servicii digitale, cât şi o mare mândrie pentru CGI. Aştept cu nerăbdare să le urez bun venit noilor talente şi să accelerăm împreună afacerile noastre în Europa de Vest şi de Sud", a declarat Laurent Gerin, preşedinte al CGI pentru Europa de Vest şi de Sud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO