Profesii

Compania de consultanţă imobiliară CBRE l-a numit pe Victor Răchită la conducerea departamentului Industrial & Logistică. ”Piaţa de profil a depăşit 5,5 mil.mp de spaţii moderne la finalul anului 2021, vedem un pipeline generos de încă 500.000 mp pentru 2022”

Compania de consultanţă imobiliară CBRE l-a numit pe...

Autor: Roxana Rosu

20.01.2022, 12:45 197

Compania de consultanţă imobiliară CBRE l-a numit pe Victor Răchită la conducerea departamentului Industrial & Logistică în România, o mutare strategică care vizează consolidarea echipei de consultanţi şi extindere âa cotei de piaţă locală pe sectorul Industrial & Logistică.

Victor Răchită are experienţă de peste 20 de ani în industrie, din care jumătate în cadrul CBRE, având de-a lungul timpului rol de management al departamentului Office în perioada 2012-2015, şi de business development până în 2018.

" Departamentul Industrial & Logistics al CBRE s-a dublat deja începând cu luna ianuarie, iar împreună cu echipa mea am creat strategia şi premisele pentru un 2022 foarte activ. Piaţa a depăşit 5,5 MLN mp de spaţii I&L moderne la finalul anului 2021, vedem un pipeline generos de încă 500.000 mp pentru 2022 şi companii care au nevoie de informaţii de piaţă de o calitate ireproşabilă, dar şi de consilieri de încredere, creativi şi îndrăzneţi. Să înceapă jocul, zic eu în acest context!" a adăugat Victor Răchită, noul Head of Industrial & Logistics, CBRE România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO