Profesii

Compania de consultanţă şi audit PwC a ajuns la afaceri de 162 mil. lei în România în 2016

Ionuţ Simion, country managing partner al PwC România

Ionuţ Simion, country managing partner al PwC România

Autor: Adelina Mihai

02.06.2017, 00:07 1029

PwC România, care activează în sec­to­rul serviciilor de audit finan­ciar, con­sul­tanţă fis­ca­lă şi juridică şi con­sul­tan­ţă pen­tru ma­nage­ment şi tran­zacţii, a în­che­iat anul fi­nan­ciar 2016 (1 iulie 2015 - 30 iunie 2016) cu afaceri de 162 mil. lei (36 mil. euro), în creş­tere cu 9% faţă de perioada similară a anului anterior.

„Suntem foarte încre­zători că acti­vi­tatea PwC în România îşi va continua rit­mul susţinut de dez­voltare şi în anii ur­mători şi ne concentrăm pe creşte­rea pro­fitabilă şi pe consoli­darea bazei de cli­enţi, astfel încât să avem un fun­da­ment solid pentru evoluţia viitoa­re a com­paniei“, a spus Ionuţ Simion, coun­try managing partner în cadrul PwC România.

În prezent, PwC are 730 de spe­cialişti în România şi Re­publica Mol­dova, la biro­urile din Bu­cureşti, Cluj-Napo­ca, Con­stan­ţa, Iaşi, Timi­şoara şi Chişinău.

„Firma a continuat să investească semnificativ în echipă, integrând peste 120 de consultanţi juniori şi in­terni, ceea ce a dublat di­men­siunea unor de­par­ta­men­te“, mai spus oficialii com­pa­niei.

În ceea ce priveşte cele mai im­por­tante tran­zac­ţii în care consultanţii PwC au fost implicaţi anul trecut, prin­tre cele mai im­por­tante se numără pro­iecte precum NetCity, No­riel, La Fân­tâna, GreenGroup sau Total Soft.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO