Conducerea Coty în România este preluată de o româncă ce lucrează în companie de zece ani

10 aug 2018 Autor: Cristina Rosca

Executivul român Narcisa Cămă­răşoiu va prelua conducerea Coty România de la Răzvan Afenduli. Coty România este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a produselor cosmetice şi de îngrijire, având activităţi de import şi distribuţie.

Compania ce are în portofoliu branduri precum Rimmel sau Max Factor a obţinut anul trecut afaceri de 130,6 mil. lei, cu 8% mai mari decât în 2016, arată calculele ZF făcute pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
romania
, conducere
, preluare
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide