Profesii

Conducerea operaţiunilor Coca-Cola în România este preluată de Paris Nikolopoulos, fost Franchise Country Manager în Elveţia

Conducerea operaţiunilor Coca-Cola în România este...

Autor: Roxana Rosu

13.09.2019, 13:52 343

Operaţiunile Coca-Cola din România vor fi conduse din această toamnă de Paris Nikolopoulos, noul Franchise Country Manager Coca-Cola România, după ce Nicoleta Eftimiu a fost promovată la nivel regional.

Din poziţia de Franchise Director Central Europe, Nicoleta Eftimiu va coordona, începând cu această toamnă, activităţile companiei desfăşurate la nivelul celor 6 ţări din regiune: Elveţia, Austria, Liechtenstein, Cehia, Slovacia şi Ungaria, continuând strategia de dezvoltare a companiei.

Ea s-a aflat la conducerea  operaţiunilor locale ale Coca-Cola din 2017.

”Sunt mândră să preiau o funcţie regională în cadrul grupului Coca-Cola, venind dintr-o ţară recunoscută pentru performanţele remarcabile. Am multe planuri, multă energie şi deschid acest nou capitol în cariera mea cu dorinţa de a experimenta cât mai mult şi de a pune curajul la baza cât mai multor iniţiative. Aceste schimbări vin insă la pachet şi cu o certitudine: voi rămâne mereu legată sufleteşte de echipa din România, de oamenii pasionaţi şi tenace alături de care am depăşit obstacole şi m-am bucurat de fiecare succes.”, a spus Nicoleta Eftimiu, noul Franchise Director Central Europe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO