Profesii

Conferinţa ZF HR Trends 2022: Resetarea pieţei muncii. Andreea Pleşea, CRO, DRUID: Anul acesta am ridicat o nouă rundă de finanţare pentru a ne extinde în o nouă categorie: conversational business aplications

Conferinţa ZF HR Trends 2022: Resetarea pieţei muncii....

Autor: Ramona Cornea

24.03.2022, 13:48 123
Andreea Pleşea, CRO, DRUID, afirmă că  anul acesta compania sa a ridicat o nouă rundă de finanţare pentru a se extinde în o nouă categorie: conversational business aplications. 
 
”Anul acesta am ridicat o nouă rundă de finanţare în ideea de a ne extinde în o nouă categorie pe care vrem să o înfiinţăm: conversational business aplications. Nu vorbim doar de un chatbot simplu, ci de o aplicaţie care poate să rezolve anumite probleme. Cu acestă aplicaţie, care este instalată în Microsoft Teams, ai un coleg virtual pe care îl rogi să îţi spună ce ai de aprobat azi ca manager, chatbotul îţi dă taskurile, îţi face un sumar al cheltuielilor respective deconturilor şi tu aprobi”, a declarat Andreea Pleşea în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2022: Resetarea pieţei muncii. 
 
Ce a mai spus Andreea Pleşea în cadrul conferinţei: 
 
• Compania DRUID este un startup de inteligenţă artificială care a creat soluţii pentru automatizarea diverselor activităţi din cadrul companiei, nu doar pe zona de HR. În zona externă am implementat deja câţiva chatbots care sunt vedete: unul este chatbotul Maria de la Regina Maria. 
 
• Lucrăm şi în zona de asigurări, avem şi chatbots care generează poliţe de asigurări, dar şi automatizarea proceselor pe zona de poliţe de asigurări în domeniul sănătăţii. Suntem foarte mult şi în zona de retail. 
 
• Task-urile repetitive pot fi rezolvate de un chatbot, în schimb zona de mentorat nu poate fi înlocuită. Angajaţii din HR vor avea mai mult timp pe zona de motivare, de mentorship şi nu vor mai petrece timp să facă adeverinţe de salariu şi concedii. 
 
• Pe zona de recrutare am creat de la zero suport pentru procesul de recrutare, automatizat de la partea de sourcing, organizare de interviuri, până la postare de joburi pe LinkedIn şi alte canale, onboarding şi programare la clinicile de medicină a muncii. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO