Profesii

Conferinţa ZF HR Trends 2022: Resetarea pieţei muncii. Florentina Tomoiu, expert consultant corporate healthcare, Signal Iduna: În acest moment, Signal Iduna are undeva la 195.000 de asiguraţi din peste 1.000 de companii

Autor: Ramona Cornea

24.03.2022, 14:35 127
În acest moment, Signal Iduna are undeva la 195.000 de asiguraţi din peste 1.000 de companii, afirmă Florentina Tomoiu, expert consultant corporate healthcare în cadrul companiei. 
 
”Nevoia medicală este foarte amplă. Noi construim cu fiecare companie în parte cel puţin un plan personalizat. În acest moment, Signal Iduna are undeva la 195.000 de asiguraţi din peste 1.000 de companii care oferă astfel de beneficii prin parteneriat cu Signal Iduna. Pot să spun că nu avem două companii care să aibă aceleaşi acoperiri dintre acestea 1.000”, a declarat Florentina Tomoiu în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2022: Resetarea pieţei muncii. 
 
Ce a mai spus Florentina Tomoiu în cadrul conferinţei: 
 
• Frumuseţea este că poţi să faci cam orice. Nu o să vă ascund că există aceşti răsfăţaţi ai pieţei pe care îi ştie toată lumea, este zona care ne obligă să inovăm în permanenţă. 
 
• Acoperirile diferă fabulos de mult, de la serviciile de bază, principalele fiind în zona de ambulatoriu, care este şi cea mai des utilizată – vorbim aici de consultaţii, analize, investigaţii, tratamente în ambulatoriu şi putem să mergem în zona de spitalizare cu sau fără intervenţie chirurgicală, cu acoperiri spectaculos diferite din perspectiva sumei alocate, în zona de afecţiune grave, în zona de oncologie. 
 
• Pe produsul oncologic oferim o clauză de continuitatea acoperirii – este o clauză care înseamnă mult pentru noi. În situaţia în care un angajat primeşte un diagnostic oncologic, ni se pare oarecum firesc să decidă să nu mai continue şi măcar o perioadă să iasă din câmpul muncii. Chiar dacă a decis să facă asta şi nu mai este asiguratul nostru efectiv, el va putea beneficia de acoperirile respectivului produs încă trei ani după ce nu mai este angajatul partenerului nostru, fără să mai plătească cineva prime pentru el. 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO