Profesii

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti a decis: Traian Panait este noul director general interimar pentru 4 luni

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de...

Autor: Bianca Ciocotisan

04.10.2018, 12:56 120

Traian Panait a fost desemnat joi, de către Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, în funcţia de director general, cu un mandat provizoriu de patru luni, după ce Dan Baciu, a renunţat miercuri la mandatul de director.

„Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), reunit joi, 4 octombrie 2018, l-a desemnat în funcţia de Director General al CNAB pe domnul Traian Panait, cu un mandat provizoriu de 4 luni”, anunţă un comunicat al companiei.

Potrivit CNAB Traian Panait, în vârstă de 64 de ani, este licenţiat al Facultăţii de Transporturi a Institutului Politehnic din Bucureşti, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere în cadrul Ministerul Transporturilor. De asemenea, în perioada 2002-2004, Traian Panait a fost secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, pe probleme de transporturi.

Dan Baciu, directorul Companiei de Aeroporturi Bucureşti a înaintat miercuri cererea de renunţare a contractului de mandat, urmând să asigure interimatul pentru următoarele 30 de zile, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO