Profesii

Costin Tudor şi-a prezentat demisia din funcţia de director general interimar al Poştei Române

Costin Tudor şi-a prezentat demisia din funcţia de...

Autor: Dan Straut, Mediafax

06.06.2018, 14:26 85

Compania Naţională Poşta Română informează că directorul general interimar, Costin Tudor, şi-a înaintat miercuri demisia de la conducerea operatorului naţional de servicii poştale.

„A fost o onoare, şi o provocare uriaşă activitatea mea scurtă, dar intensă, în cadrul companiei. În doar două luni, am pus bazele unor demersuri concrete pentru ca Poşta Română să intre într-un proces real de modernizare şi dezvoltare şi cred că acest proces trebuie să continue, pentru ca dezideratul de a redeveni o companie credibilă şi respectată să fie atins”, a declarat Costin Tudor.

La data de 2 aprilie, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale - MCSI - a anunţat că în şedinţa Consiliului de Administraţie al Poştei Române s-a votat în unanimitate numirea lui Costin Tudor în funcţia de director provizoriu al companiei.

„În decursul zilei de astăzi, 2 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA, în care s-a hotărât numirea ca director general provizoriu a lui Costin Tudor”, se arăta în comunicat.

Această decizie „a fost luată prin votul unanim al membrilor Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română SA”, precizează MCSI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO