Profesii

Cristina Ienciu-Dragoş, Head of Legal CITR, este primul Country Coordinator INSOL Europe în România

Cristina Ienciu-Dragoş

Cristina Ienciu-Dragoş

Autor: Roxana Rosu

24.07.2019, 11:19 75

Cristina Ienciu-Dragoş, Head of Legal CITR, a fost numită Country Coordinator INSOL Europe, principala Organizaţie Europeană a profesioniştilor specializaţi în insolvenţă, reorganizare şi restructurare de business.

Ea este primul coordonator pe România, fiind o poziţie nou creată în cadrul organizaţiei, atât la nivelul ţării noastre cât şi în celelalte ţări din Europa.

„Îmi propun să aduc în atenţie  acele tematici care pot contribui la recunoaşterea şi evoluţia profesiei de practician în România, dar şi la dezvoltarea practicilor în domeniu. Voi pune în discuţie, încă de la primele întâlniri, câteva dintre subiectele arzătoare în România, respectiv creşterea încrederii în procedurile de restructurare out of court (în afara instanţei), securizarea actelor încheiate în aceste proceduri, promovarea de noi soluţii de preinsolvenţă, precum şi câteva dintre măsurile pentru implementarea Directivei Europene privind restructurarea şi crearea unei culturi a prevenţiei la nivel european” susţine Cristina Ienciu-Dragoş.

Cu o experienţă de aproape 10 ani în domeniu, Cristina Ienciu-Dragoş este coordonatoarea Departamentului Juridic, Pregătire Profesională şi Audit în cadrul CITR şi este responsabilă de susţinerea, pregătirea şi evaluarea profesioniştilor din echipele companiei.

INSOL Europe este cea mai importantă organizaţie din domeniu, parte din INSOL International, care reuneşte peste 10.000 de experţi de elită din întreaga lume: practicieni, avocaţi, contabili, judecători şi academicieni preocupaţi de domeniul restructurării şi redresării companiilor aflate în dificultate. Următorul Congres Anual INSOL Europe va avea loc pe 28 septembrie anul acesta la Copenhaga.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO