Criza din piaţa muncii a şters toate cerinţele angajatorilor pentru poziţii de bază în industria auto. A mai rămas „disponibilitate de a lucra în schimburi şi minim 8 clase“

19 iul 2018 Autor: Roxana Mihalcea

Un anunţ de angajare pentru opera­tori producţie în industria auto publicat de compania de recrutare Lugera arată cât de mult şi-au redus companiile pretenţiile când vine vorba de recruta­rea unui nou candidat. Singurele cerinţe trecute în anunţ sunt „disponibilitate de a lucra în trei schimburi şi minim 8 clase“, în timp ce oferta angajatorului include tichete de masă, tichete cadou, dar şi o primă de 10% de două ori pe an.

Cerinţele impuse de companii au scăzut drastic, experienţa în domeniu şi abilităţile necesare pentru a executa diferite activităţi au fost înlocuite doar cu disponibilitatea angajatului de a lucra în schimburi şi studiile minime de 8 clase. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2018

 
Cuvinte cheie:
piata muncii
, industria auto
, minim
, angajatori
, criza
, anunt
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide