Profesii

Cursuri de educaţie antreprenorială, financiară sau de orientare în carieră, disponibile pentru elevi în cadrul unui program derulat de JA România

Cursuri de educaţie antreprenorială, financiară sau de...

Autor: Corina Mirea

19.02.2014, 16:50 321

Şcolile care vor să includă în curricula din perioada 2014-2015 cursuri opţionale de educaţie antreprenorială, financiară, pentru sănătate sau cursuri de orientare în carieră pentru elevii cu vârste cuprinse între 6 şi 19 ani se pot înscrie până pe 1 aprilie la programele internaţionale de educaţie organizate de fundaţia Junior Achievement România (JA România).

Cadrele didactice care se înscriu în program (conform principiului “primul venit, primul servit”) vor beneficia, ulterior, de un pachet complet de materiale (cum ar fi ghidul profesorului, manualele elevilor sau instrumente de evaluare), dar şi training de specialitate şi consultanţă gratuite.

Cele 18 programe internaţionale de tip “learning by doing” (pentru orientare în carieră) grupate pe vârstă şi cele cinci programe dedicate dezvoltării abilităţilor de viaţă sunt organizate de JA România în parteneriat cu Ministerul Educaţiei din anul 2010.

În anul şcolar 2013-2014 au fost incluşi peste 44.000 de elevi din peste 1.300 de şcoli în programul derulat de fundaţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO